Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مدير کل فناوري اطلاعات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرد که يکي از سه برند سامسونگ، ال‌جي يا هواوي، مشمول بعدي طرح رجيستري خواهد بود.
به گزارش جام‌جم آنلاين به نقل از فارس، حميدرضا دهقاني‌نيا، مدير کل فناوري اطلاعات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، امروز طي يک نشست خبري اعلام کرد که درخواست ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از اعضاي صنف فروشندگان تلفن همراه اين است که از اين پس از خريد تلفن همراهي که قادر به احراز اصالت آن نيستند، پرهيز کنند و پيش از خريداري تلفن همراه، از قاچاق نبودن آن اطمينان حاصل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دهقاني خاطرنشان کرد که فروشندگان بايد اين موضوع را در مورد گوشي‌هايي که در حال حاضر شامل طرح رجيستري نيستند نيز در نظر داشته باشند.
دهقاني خاطرنشان کرد که احراز اصالت گوشي تلفن همراه از روي کد IMEI آن قابل انجام است. به اعتقاد وي، طرح ثبت گوشي در شبکه يا رجيستري، مصداق نزديک همکاري دولت و بخش خصوصي است. دهقاني چنين همکاري‌‌هايي را لازمه‌ي رساندن طرح‌هاي ملي اين‌چنيني با ضريب نفوذ بالا به نتيجه‌ي مطلوب مي‌داند.
مدير کل فناوري اطلاعات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بيان اينکه فرآيند‌هاي ديگري نيز مشمول طرح رجيستري شده‌اند، افزود:
در گذشته، احراز اصالت کالا از طريق کد دستوري #7777* انجام مي‌شد؛ اما اکنون بايد علاوه‌ بر مورد ذکرشده، پس از استعلام فرآيند اصالت خريداران فعال‌سازي گوشي را انجام دهند. براي اين کار، خريدار بايد از طريق کد دستوري #7777* اقدام کند که در اين سامانه‌، گزينه‌ي دوم مربوط به فعال‌سازي گوشي است.
دهقاني‌نيا در ادامه از اجراي فاز سوم طرح رجيستري گوشي تلفن همراه از هفته‌ي آينده خبر داد و گفت:
گام انتقال مالکيت مربوط به افرادي است که مي‌خواهند گوشي خود را بفروشند يا گوشي دست دوم خريداري کنند که بر اين اساس بايد تمامي مراحل اصالت کالا و فعال‌سازي آن انجام شود. براساس آمار گمرک جمهوري اسلامي ايران، طرح رجيستري با موفقيت در حال انجام است.
طبق گفته‌ي دهقاني نيا، در 9 ماه اول سال 1395، ارزش واردات رسمي گوشي موبايل، 147 ميليون دلار بوده که در 9 ماه اول سال 96 اين رقم به 278 ميليون دلار رسيده است. همچنين در پاييز سال 95، ارزش وارداتي تلفن همراه 56 ميليون دلار بوده که اين رقم در پاييز امسال به 144 ميليون دلار رسيده است؛ بنابراين، واردات رسمي تلفن همراه رشدي 160 درصدي داشته است.
دهقاني نيا در خصوص فاز سوم طرح رجيستري گفت:
مرحله‌ي سوم در زمان خريد و فروش‌ گوشي‌هاي دست دوم کارايي دارد و اين امکان را براي مالک فراهم مي‌کند که اگر گوشي تلفن همراهش سرقت شد، بدون نياز به مراجعه به جايگاه خاصي، گوشي را از حيز انتفاع خارج کند و حتي اين امکان را به دارنده‌ي ‌گوشي مي‌دهد که بتواند وضعيت گوشي سرقت‌شده‌‌ي خود را تشخيص دهد.
حميدرضا دهقاني‌ نيا در ادامه بيان داشت که مطابق اعلام وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، تمام گوشي‌هاي تلفن همراهي که تا ساعت 23 و 59 دقيقه‌ي روز 14 آذر 1396 روشن شده و سرويس دريافت کرده‌اند، گوشي مجاز تلقي مي‌شوند و سرويس مربوطه را دريافت خواهند کرد؛ اما اين تاريخ ديگر قابل تمديد نيست.
وي در ادامه گفت:
روزانه تعدادي گوشي از شبکه‌ي تلفن همراه خارج مي‌شود و بيش از 70 درصد گوشي‌هايي که وارد شبکه مي‌شوند، فعال هستند و شناسه‌ي آن‌ها پس از استعلام پاسخ مثبت مي‌گيرد. بر اساس برنامه تلاش مي‌کنيم قبل از بيست و دوم بهمن‌ماه، يکي از سه برند سامسونگ، ال‌جي يا هواوي، مشمول طرح رجيستري شود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۲۸۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت مالی مخفیانه هواوی از تحقیقات آمریکایی

شرکت چینی هواوی که در لیست سیاه آمریکا قرار دارد، تحقیقات پیشرفته در دانشگاه‌های آمریکایی از جمله هاروارد را از طریق یک بنیاد مستقر در واشنگتن، به صورت محرمانه، تامین مالی کرده است.

به گزارش ایسنا، طبق اسناد و اظهارات منابع آگاه، هواوی تنها سرمایه‌گذار یک رقابت تحقیقاتی است که از زمان آغاز به کارش در سال ۲۰۲۲، میلیون‌ها دلار جایزه دریافت کرده است و صدها پیشنهاد از دانشمندان در سراسر جهان، از جمله دانشمندان دانشگاه‌های برتر آمریکا که پژوهشگران خود را از همکاری با این شرکت منع کرده‌اند، دریافت کرده است.

این رقابت توسط «بنیاد اپتیکا» که بازوی انجمن حرفه‌ای غیرانتفاعی «اپتیکا» است و تحقیقات اعضایش در زمینه نور، فناوری‌هایی مانند ارتباطات، تشخیص‌های زیست پزشکی و لیزرها را پشتیبانی می‌کند، مدیریت می‌شود.

طبق یک سند غیرعمومی که توسط بلومبرگ بررسی شده است، این بنیاد، ملزم نیست هواوی را به‌عنوان منبع مالی یا حامی برنامه رقابت، مشخص کند و وجود و محتوای این توافق‌نامه و روابط بین طرف‌ها نیز اطلاعات محرمانه تلقی می‌شود.

این یافته‌ها نشان می‌دهد هواوی که در شنژن چین مستقر است، با وجود شبکه‌ای از محدودیت‌های آمریکا که طی سال‌های گذشته در پاسخ به نگرانی‌ها مبنی بر استفاده فناوری این کشور توسط پکن به عنوان ابزار جاسوسی اعمال شده است، از یک استراتژی، برای باقی ماندن در خط مقدم تامین مالی تحقیقات بین‌المللی استفاده می‌کند.

متقاضیان و مقامات دانشگاهی که بلومبرگ با آنها تماس گرفت و همچنین یکی از داوران مسابقه، اعلام کردند تا زمانی که یک خبرنگار از آنها سوال نکرده بود، از نقش هواوی در تامین مالی این برنامه اطلاعی نداشتند. تعدادی از متقاضیانی که با بلومبرگ مصاحبه کردند، گفتند: معتقدند که این پول از سوی بنیاد آمده است و نه یک نهاد خارجی.

تلاش محرمانه در واشنگتن، در تضاد با ابتکارات علنی هواوی در چندین کشور اروپایی است. به عنوان مثال، فرانسه و آلمان، با وجود توصیه کمیسیون اروپا مبنی بر اینکه تجهیزات این شرکت چینی به دلیل خطرات امنیتی از شبکه های کشورهای عضو حذف شود، میزبان مراکز علمی با برند شرکت هستند.

گزارش سالانه «بنیاد اپتیکا» در سال ۲۰۲۳، هواوی را در بخش فهرست «بزرگترین اهداکنندگان» که از زمان تاسیس این سازمان در بیش از دو دهه گذشته، بیش از یک میلیون دلار کمک کرده‌اند، تائید می‌کند. غول‌های فناوری آمریکایی گوگل و متا پلتفرم، از جمله شرکتهایی هستند که در رتبه دوم اهداکنندگانی قرار دارند که ۲۰۰ هزار دلار یا بیشتر کمک کرده‌اند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌های اخیر از ترس از دست دادن بودجه منابع فدرال از جمله پنتاگون و بنیاد ملی علوم به دلیل نگرانی‌های امنیتی، از محققان خواسته‌اند روابط خود را با هواوی قطع کنند. این موسسات همچنین سیاستهایی را تقویت کرده اند که دانشگاهیان را ملزم به افشای بودجه خارجی می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • سلفی جدید بهرام رادان همه را متعجب کرد
  • جنجال خانواده متوفی برای استفاده از اثر انگشت برای باز کردن قفل گوشی
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • حمایت مالی مخفیانه هواوی از تحقیقات آمریکایی
  • ۹۶ هزار نفر عضو جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان‌غربی هستند
  • دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟