Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز به نقل از ایلنا ، حمیدرضا دهقانی‌نیا، مدیر کل فناوری اطلاعات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، امروز طی یک نشست خبری اعلام کرد که درخواست ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از اعضای صنف فروشندگان تلفن همراه این است که از این پس از خرید تلفن همراهی که قادر به احراز اصالت آن نیستند، پرهیز کنند و پیش از خریداری تلفن همراه، از قاچاق نبودن آن اطمینان حاصل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دهقانی خاطرنشان کرد که فروشندگان باید این موضوع را در مورد گوشی‌هایی که در حال حاضر شامل طرح رجیستری نیستند نیز در نظر داشته باشند.

دهقانی خاطرنشان کرد که احراز اصالت گوشی تلفن همراه از روی کد IMEI آن قابل انجام است. به اعتقاد وی، طرح ثبت گوشی در شبکه یا رجیستری، مصداق نزدیک همکاری دولت و بخش خصوصی است. دهقانی چنین همکاری‌‌هایی را لازمه‌ی رساندن طرح‌های ملی این‌چنینی با ضریب نفوذ بالا به نتیجه‌ی مطلوب می‌داند.

مدیر کل فناوری اطلاعات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه فرآیند‌های دیگری نیز مشمول طرح رجیستری شده‌اند، افزود:

    در گذشته، احراز اصالت کالا از طریق کد دستوری #۷۷۷۷* انجام می‌شد؛ اما اکنون باید علاوه‌ بر مورد ذکرشده، پس از استعلام فرآیند اصالت خریداران فعال‌سازی گوشی را انجام دهند. برای این کار، خریدار باید از طریق کد دستوری #۷۷۷۷* اقدام کند که در این سامانه‌، گزینه‌ی دوم مربوط به فعال‌سازی گوشی است.

دهقانی‌نیا در ادامه از اجرای فاز سوم طرح رجیستری گوشی تلفن همراه از هفته‌ی آینده خبر داد و گفت:  گام انتقال مالکیت مربوط به افرادی است که می‌خواهند گوشی خود را بفروشند یا گوشی دست دوم خریداری کنند که بر این اساس باید تمامی مراحل اصالت کالا و فعال‌سازی آن انجام شود. براساس آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران، طرح رجیستری با موفقیت در حال انجام است.

طبق گفته‌ی دهقانی نیا، در ۹ ماه اول سال ۱۳۹۵، ارزش واردات رسمی گوشی موبایل، ۱۴۷ میلیون دلار بوده که در ۹ ماه اول سال ۹۶ این رقم به ۲۷۸ میلیون دلار رسیده است. همچنین در پاییز سال ۹۵، ارزش وارداتی تلفن همراه ۵۶ میلیون دلار بوده که این رقم در پاییز امسال به ۱۴۴ میلیون دلار رسیده است؛ بنابراین، واردات رسمی تلفن همراه رشدی ۱۶۰ درصدی داشته است.

دهقانی نیا در خصوص فاز سوم طرح رجیستری گفت:مرحله‌ی سوم در زمان خرید و فروش‌ گوشی‌های دست دوم کارایی دارد و این امکان را برای مالک فراهم می‌کند که اگر گوشی تلفن همراهش سرقت شد، بدون نیاز به مراجعه به جایگاه خاصی، گوشی را از حیز انتفاع خارج کند و حتی این امکان را به دارنده‌ی ‌گوشی می‌دهد که بتواند وضعیت گوشی سرقت‌شده‌‌ی خود را تشخیص دهد.

حمیدرضا دهقانی‌ نیا در ادامه بیان داشت که مطابق اعلام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، تمام گوشی‌های تلفن همراهی که تا ساعت ۲۳ و ۵۹ دقیقه‌ی روز ۱۴ آذر ۱۳۹۶ روشن شده و سرویس دریافت کرده‌اند، گوشی مجاز تلقی می‌شوند و سرویس مربوطه را دریافت خواهند کرد؛ اما این تاریخ دیگر قابل تمدید نیست.

وی در ادامه گفت: روزانه تعدادی گوشی از شبکه‌ی تلفن همراه خارج می‌شود و بیش از ۷۰ درصد گوشی‌هایی که وارد شبکه می‌شوند، فعال هستند و شناسه‌ی آن‌ها پس از استعلام پاسخ مثبت می‌گیرد. بر اساس برنامه تلاش می‌کنیم قبل از بیست و دوم بهمن‌ماه، یکی از سه برند سامسونگ،  ال‌جی یا هواوی، مشمول طرح رجیستری شود.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۲۹۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت مالی مخفیانه هواوی از تحقیقات آمریکایی

شرکت چینی هواوی که در لیست سیاه آمریکا قرار دارد، تحقیقات پیشرفته در دانشگاه‌های آمریکایی از جمله هاروارد را از طریق یک بنیاد مستقر در واشنگتن، به صورت محرمانه، تامین مالی کرده است.

به گزارش ایسنا، طبق اسناد و اظهارات منابع آگاه، هواوی تنها سرمایه‌گذار یک رقابت تحقیقاتی است که از زمان آغاز به کارش در سال ۲۰۲۲، میلیون‌ها دلار جایزه دریافت کرده است و صدها پیشنهاد از دانشمندان در سراسر جهان، از جمله دانشمندان دانشگاه‌های برتر آمریکا که پژوهشگران خود را از همکاری با این شرکت منع کرده‌اند، دریافت کرده است.

این رقابت توسط «بنیاد اپتیکا» که بازوی انجمن حرفه‌ای غیرانتفاعی «اپتیکا» است و تحقیقات اعضایش در زمینه نور، فناوری‌هایی مانند ارتباطات، تشخیص‌های زیست پزشکی و لیزرها را پشتیبانی می‌کند، مدیریت می‌شود.

طبق یک سند غیرعمومی که توسط بلومبرگ بررسی شده است، این بنیاد، ملزم نیست هواوی را به‌عنوان منبع مالی یا حامی برنامه رقابت، مشخص کند و وجود و محتوای این توافق‌نامه و روابط بین طرف‌ها نیز اطلاعات محرمانه تلقی می‌شود.

این یافته‌ها نشان می‌دهد هواوی که در شنژن چین مستقر است، با وجود شبکه‌ای از محدودیت‌های آمریکا که طی سال‌های گذشته در پاسخ به نگرانی‌ها مبنی بر استفاده فناوری این کشور توسط پکن به عنوان ابزار جاسوسی اعمال شده است، از یک استراتژی، برای باقی ماندن در خط مقدم تامین مالی تحقیقات بین‌المللی استفاده می‌کند.

متقاضیان و مقامات دانشگاهی که بلومبرگ با آنها تماس گرفت و همچنین یکی از داوران مسابقه، اعلام کردند تا زمانی که یک خبرنگار از آنها سوال نکرده بود، از نقش هواوی در تامین مالی این برنامه اطلاعی نداشتند. تعدادی از متقاضیانی که با بلومبرگ مصاحبه کردند، گفتند: معتقدند که این پول از سوی بنیاد آمده است و نه یک نهاد خارجی.

تلاش محرمانه در واشنگتن، در تضاد با ابتکارات علنی هواوی در چندین کشور اروپایی است. به عنوان مثال، فرانسه و آلمان، با وجود توصیه کمیسیون اروپا مبنی بر اینکه تجهیزات این شرکت چینی به دلیل خطرات امنیتی از شبکه های کشورهای عضو حذف شود، میزبان مراکز علمی با برند شرکت هستند.

گزارش سالانه «بنیاد اپتیکا» در سال ۲۰۲۳، هواوی را در بخش فهرست «بزرگترین اهداکنندگان» که از زمان تاسیس این سازمان در بیش از دو دهه گذشته، بیش از یک میلیون دلار کمک کرده‌اند، تائید می‌کند. غول‌های فناوری آمریکایی گوگل و متا پلتفرم، از جمله شرکتهایی هستند که در رتبه دوم اهداکنندگانی قرار دارند که ۲۰۰ هزار دلار یا بیشتر کمک کرده‌اند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌های اخیر از ترس از دست دادن بودجه منابع فدرال از جمله پنتاگون و بنیاد ملی علوم به دلیل نگرانی‌های امنیتی، از محققان خواسته‌اند روابط خود را با هواوی قطع کنند. این موسسات همچنین سیاستهایی را تقویت کرده اند که دانشگاهیان را ملزم به افشای بودجه خارجی می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برنامه الحاق ناوگان لجستیکی جدید هلال احمر به استان‌های کشور
  • برنامه الحاق ناوگان لجستیکی جدید جمعیت هلال احمر به استان‌های کشور
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • سلفی جدید بهرام رادان همه را متعجب کرد
  • جنجال خانواده متوفی برای استفاده از اثر انگشت برای باز کردن قفل گوشی
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • حمایت مالی مخفیانه هواوی از تحقیقات آمریکایی