Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، فرود عسگری، رئیس کل گمرک گفت: در حال حاضر با فعال شدن گمرک در مناطق آزاد در این مناطق هم دیگر قاچاق کالا نداریم. 

وی درباره میزان میزان قاچاق از مبادی رسمی گفت: ما مدعی هستیم با کنترل‌ هایی که از طریق سیستم‌ ها انجام می‌ دهیم و دریافت بارنامه و گواهی بازرسی از مبدا، کالای قاچاقی از مبادی رسمی وارد کشور نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، ۱۵ میلیارد دلار آمار رسمی قاچاق ورودی به کشور را برآورد دستگاه‌های دیگر عنوان کرد و گفت: آنها باید پاسخگو باشند و گمرک مسئول مبادی رسمی است.

رئیس کل گمرک با بیان اینکه در حال حاضر با فعال شدن گمرک در مناطق آزاد در این مناطق هم دیگر قاچاق کالا نداریم، افزود: در راستای مکانیزه کردن گمرک ایران و سیستم‌ های کنترلی در سال گذشته و امسال، دستگاه‌های ایکس‌ری فوق پیشرفته‌ای تهیه شده و با قرارگرفتن این دستگاه‌ها در مبادی اصلی ورود کالا به کشور مثل بندر شهید رجایی، دوقارون و منطقه ویژه اقتصادی سرخس ۱۰۰ درصد کالاهای ترانزیتی از این ایکس‌ ری‌ها عبور خواهند کرد و کالاهای وارداتی که در سطح سه قرار دارند به وسیله ایکس‌ ری ‌ها کنترل می‌شوند.

وی با اشاره به راه‌اندازی دستگاه‌های ایکس ری فوق پیشرفته در مرزهای اینچه ‌برون و بازرگان (منطقه آزاد ماکو) گفت: این دستگاه‌ها این امکان را به کارشناسان ما می‌دهد که تصاویر ایکس ری ورودی و خروجی کانتینرهای ترانزیت را با هم مقایسه کرده و امکان ردیابی وجود دارد تا این کالا برابر با اظهارنامه باشد.

معاون وزیر اقتصاد تاکید کرد: با نصب جی‌پی‌اس روی کانتینرها در صورت انحراف محموله از مسیر و یا توقف غیرمجاز کامیون‌های ترانزیتی می‌توان به سرعت آنها را ردگیری کرد. ضمن اینکه پلمپ‌های کانتینرها در حال حاضر با تکنولوژی RFID  انجام می‌شود که امکان جعل آن را غیرممکن می‌کند؛ به این ترتیب مسیر ترانزیتی کشور بسیار امن است.

عسگری با اعلام رقم ۷ میلیارد دلاری صادرات تا ۲۹ اردیبهشت ۹۷ گفت: با توجه به تصمیمات جدید دولت و راه‌اندازی سامانه نیما تا به حال نه تنها صادرات کالا نسبت به سال‌گذشته ۲۵ درصد افزایش داشته بلکه واردات کالا نیز با رقم ۶ میلیارد دلاری تا ۲۹ اردیبهشت‌ ماه نشان از عدم تاثیر سیاست‌های ارزی بر واردات کالا به کشور دارد.

رئیس کل گمرک گفت: انواع کالاها از جمله کالاهای اساسی و قطعات منفصله خودرو به راحتی وارد کشور می‌شوند و بانک مرکزی هم به کالاهای وارداتی ارز مورد نیاز را اختصاص می‌دهد.

لازم به ذکر است پیش از این مرتضی بانک مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در گفتگوهایی که تاکنون با رسانه ها انجام داده است علاوه بر تاکید بر استقرار گمرک ایران در مبادی ورودی و خروجی مناطق آزاد کشور، بر این نکته تاکید داشته است که قاچاق از مناطق آزاد انجام نمی شود و محدوده هفت منطقه آزاد کشور زیر نظر گمرک قرار داشته و با وجود نظارت ها قاچاق از این مناطق بی معنی است. 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران جی پی اس رسانه گمرک مناطق آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۸۳۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاقچی سیگار در اردبیل جریمه شد

علی رحیمی‌آذر گفت: بر اساس گزارش ماموران نیروی انتظامی مبنی بر کشف و ضبط ۵۰۰ بوکس سیگار خارجی قاچاق به ارزش ۲ میلیارد و ۱۴۷ میلیون ریال از یک اتوبوس بین شهری، پرونده‌ای در این خصوص در شعبه دوم بدوی تعزیرات حکومتی اردبیل تشکیل شد.

او افزود: با توجه به محتویات پرونده و انجام تحقیقات لازم توسط شعبه و اخذ آخرین دفاع، اتهام انتسابی محرز و فرد متخلف علاوه بر ضبط کالا به پرداخت چهار میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل اظهار کرد: خرید و فروش و حمل یا نگهداری کالا خارج از ضوابط تعیینی دولت تخلف محسوب می‌شود و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

رحیمی آذر بیان کرد: تمامی واحد‌های تولیدی، خدماتی و توزیعی و اصناف در استان زیر ذره‌بین تعزیرات هستند و به صورت مداوم بر نحوه عملکرد آنها نظارت می‌شود.

او پدیده قاچاق و هرگونه فعالیت‌های اقتصادی غیرقانونی را موجب اخلال در نظام اقتصادی کشور دانست و ادامه داد: برخورد با قاچاقچیان، فرصت‌طلبان، سوء‌استفاده‌کنندگان و مفسدان اقتصادی از اولویت‌های دستگاه قضایی است.

رحیمی آذر اضافه کرد: هموطنان می‌توانند گزارش‌های خود در رابطه با احتکار، قاچاق کالا، گرانفروشی و کم‌فروشی و عرضه کالا خارج از شبکه توزیع را از طریق سامانه ارتباطی ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت اطلاع دهند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • احداث تیرپارک کامیون‌ های ترانزیتی در آستارا نیاز اصلی مرز زمینی شمال کشور
  • کشف ۸۰۰ مگاوات ماینر غیرمجاز/ ممنوعیت تبلیغ کولرهای گازی در کشور
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق کشور ۱۲۰ میلیون نفری است
  • احداث تیرپارک کامیون‌های ترانزیتی در آستارا نیاز اصلی مرز زمینی شمال کشور
  • مصرف کولرها در ایران معادل مصرف برق کشور ۱۲۰ میلیون نفری است
  • قاچاقچی سیگار در اردبیل جریمه شد
  • ایجاد لاین اختصاصی برای تانکر‌های ترانزیتی سوخت در مرز پرویزخان
  • دستگیری باند قاچاقچیان احشام در دهلران
  • کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان
  • ابطال بخشنامه مدیران میانی گمرک با رای دیوان عدالت اداری