Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- مديرعامل مرکز ملي شماره‌گذاري کالا و خدمات ايران در حاشيه گردهمايي سال 2018 کشورهاي آسيا و اقيانوسيه عضو سازمان جهاني «جي.اس1»* با «ميگوئل لوپرا» رييس اين سازمان درباره همکاري‌هاي مشترک و جذب سرمايه خارجي مذاکره کرد.

به گزارش ايرنا، جي.اس1 يک سازمان جهاني است که در زمينه استقرار استانداردها و راهکارهاي شناسايي کالا از سال 1973 ميلادي تاکنون تجربه عملياتي دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين سازمان محدوده وسيعي از محصولات، خدمات و راهکارهاي کاربردي را دربرمي گيرد که باعث بهبود قابليت‌هاي زنجيره تامين و تقاضاي کالا مي‌شود.
حدود 150 کشور در اين سازمان عضوند و در 111 کشور مرکز شماره‌گذاري به عنوان نماينده رسمي اين سازمان فعاليت مي کند.
در همين پيوند به گزارش شنبه تارنماي وزارت صنعت، معدن و تجارت، در حاشيه گردهمايي سال 2018 کشورهاي آسيا و اقيانوسيه عضو سازمان جهاني جي.اس1 که در ماکائو برگزار شد، «سيدحسين پارياب» مديرعامل مرکز ملي شماره‌گذاري کالا و خدمات ايران با «ميگوئل لوپرا» رييس اين سازمان، ديدار کرد.
در اين ديدار درباره جذب سرمايه‌ گذاري خارجي و ورود دانش در حوزه‌هاي نوين همچون اينترنت اشيا، بلاک‌چين، تجارت الکترونيکي و غيره رايزني شد.
بلاک چين يا زنجيره بلوکي روشي نوين در به اشتراک‌گذاري اطلاعات در بانک‌هاي اطلاعاتي توزيع ‌شده غيرمتمرکز است. در اين فناوري داده‌ها رمزنگاري‌ شده و يک نسخه از اطلاعات براي هر يک از استفاده‌کنندگان آن ارسال مي‌شود. اين اطلاعات غيرقابل کپي و تغييرند.
همچنين ارزهاي ديجيتال مانند بيت کوين در قالب اين فناوري ايجاد شده و در حال استفاده ‌است.
با برخورداري از اين ساز و کار مي‌توان مبادلات تجاري را به کمک ارزهاي ديجيتالي انجام داد و ديگر به بانک‌ها نيازي نيست.
** مقدمه چيني براي بزرگ ترين رويداد بين‌المللي تجارت الکترونيکي در ايران
پارياب که مسوول طرح هاي فناوري اطلاعات وزارت صنعت، معدن و تجارت است، همچنين درباره برگزاري بزرگ ترين رويداد بين‌المللي تجارت الکترونيکي در ايران با لوپرا رايزني هايي داشت که رييس جي.اس1 حمايت همه‌جانبه خود را براي برگزاري اين رويداد اعلام کرد.
مديرعامل مرکز ملي شماره‌گذاري کالا و خدمات ايران درباره اين رويداد که اوايل سال 2019 ميلادي در تهران برگزار مي شود با نمايندگان ژاپن، هنگ ‌کنگ، چين، تايلند، ويتنام، هند، مالزي، کامبوج، ماکائو، نيوزلند، کره جنوبي و لائوس نيز رايزني کرد.
همکاري‌هاي مشترک براي تسهيل تجارت و ايجاد پلتفرم مشترک بر پايه تجارت الکترونيکي از ديگر بحث هاي مطرح شده در اين ديدارها بود.
مرکز ملي شماره‌گذاري کالا و خدمات ايران در سال 1374 باهدف ارائه‌ خدمات سازگار با استانداردها و راهکارهاي جهاني براي تامين نيازهاي تجاري و کدگذاري فرآيندهاي زنجيره‌ تامين ايجاد شد.
همچنين انجمن علمي تجارت الکترونيکي ايران در سال 1388 با هدف گسترش، پيشبرد و ارتقاي سطح علمي تجارت و اقتصاد الکترونيکي، توسعه کيفي نيروهاي متخصص و بهبود امور آموزشي و پژوهشي در زمينه تجارت الکترونيکي تاسيس ‌شد.
.............................
* GS1
اقتصام*3061*1961*
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۳۸۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیر گذار

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، در نخستین کنگره بین‌المللی زنان تاثیرگذار، ارمنستان نامزد برگزاری دومین اجلاس بین‌المللی بانوان تاثیر گذار شده بود و حالا در سفر رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی کشورمان به ارمنستان، خانم ژانا آندراسیان وزیر آموزش علوم فرهنگ و ورزش جمهوری ارمنستان برای برگزاری این کنگره اعلام آمادگی کرد.

حجت‌الاسلام محمد مهدی ایمانی‌پور در سومین روز سفر خود به ارمنستان با خانم ژانا آندراسیان وزیر آموزش علوم فرهنگ و ورزش جمهوری ارمنستان دیدار داشت و در این دیدار زمینه‌ها و ظرفیت‌های فرهنگی بین دو کشور بررسی شد.

در این دیدار سبحانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان، اسدی‌موحد رایزن فرهنگی ایران در ارمنستان، مصطفوی مدیرکل حوزه اسناد بین‌المللی و دیوسالار معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی را همراهی می‌کردند.

چنین نشست‌های از بعد دیپلماسی همسران مقامات کشورها حائز اهمیت است که دور دوم این کنگره در ایروان پایتخت ارمنستان برگزار خواهد شد.

اواخر دی‌ماه ۱۴۰۱ ، به ابتکار جمیله علم‌الهدی همسر ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران، نخستین کنگره بین‌المللی بانوان تاثیرگذار در تهران برگزار شد. در این کنگره ۳۰۰ مهمان خارجی از بانوان تاثیرگذار و عمدتا سطح بالای کشورهایی چون ارمنستان، چین، استرالیا، سریلانکا، تایلند، پاکستان، کامرون،صربستان، سوئد، بلغارستان، آفریقای جنوبی، ترکمنستان، سوریه، لبنان و روسیه حضور داشتند.

این نشست در سه سطح شخصیت‌های فرهنگی، علمی، وزیران و بانوان اول و نیز سلبریتی‌ها برگزار شد و همسران مقامات عالی‌رتبه از جمله همسر نخست‌وزیر ارمنستان، بورکینافاسو، عراق، قرقیزستان، صربستان، گینه، نیجریه، سریلانکا و رییس شورای مرکزی زنان ترکمنستان همچنین فرستاده ویژه رییس جمهور سوریه سخنرانی کردند.

یکی از دستاوردهای این کنگره امضا ۱۰ سند و تفاهم‌نامه دوجانبه بود، نمایشگاهی نیز از دستاوردهای بانوان ایرانی در حاشیه این اجلاس برپا شده بود.

 

دیگر خبرها

  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیر گذار
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیرگذار
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • رایزنی نماینده ایران با اولیانوف در وین
  • دیدار نمایندگان ایران و روسیه در آستانه سفر گروسی به تهران
  • رایزنی نمایندگان ایران و روسیه در وین
  • سازمان جهانی بهداشت: سوءتغذیه در نوار غزه افزایش یافته است
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالا‌ها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده