Web Analytics Made Easy - Statcounter

جی. اس۱ یک سازمان جهانی غیرانتفاعی، غیرسیاسی و غیردولتی با سابقه ۴۵ ساله است که استانداردهای بین‌المللی در خصوص مدیریت زنجیره تامین‌ جهانی را وضع کرده ‌است. استانداردهای جی اس۱ پرکاربردترین استانداردهای جهان محسوب شده و حاصل یک خرد جمعی است.

مرکز ملی شماره‌گذاری کالا و خدمات ایران با سابقه بیش از ۲۳ سال در کشور به عنوان عضو رسمی سازمان جی اس ۱ جهانی، با شناسایی بیش از سه میلیون و ۶۰۰ هزار قلم کالای تولیدی یا وارداتی که مطابق با ابلاغیه ریاست جمهوری به‌عنوان یکی از ۱۲ بانک اطلاعاتی مرجع کشور و تنها بانک مرجع کشور در حوزه کالا و خدمات شناسایی شده و با تکیه بر پتانسیل‌ها و توانمندی‌های خود تاکنون توانسته نقش و جایگاه مهمی در زمینه ایجاد زبان مشترک بین اجزای مختلف زنجیره تأمین و کسب و کار ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این زمینه، «علیرضا ملکی» مدیرعامل مرکز ملی شماره‌گذاری کالا و خدمات ایران  در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود:‌ این مرکز به عنوان تنها نماینده رسمی انحصاری سازمان جهانی جی. اس۱ در ایران است.

به گفته این مقام مسئول، استانداردهای جی. اس۱ اطلاعات زیرساختی را برای ایجاد، جمع‌آوری و به اشتراک‌گذاری اطلاعات فراهم می‌کند و اینها به‌منظور مدیریت زنجیره تأمین، بهبود فرآیندهای زنجیره و اتصال جریان داده به جریان کالا تهیه شده است.

وی اظهار داشت: در جهان پیشرفته امروز که همه نیازهای انسان با فناوری و اینترنت در هم آمیخته شده، استارتاپ‌ها به‌طور انکارناپذیری در رشد و توسعه جوامع ایفای نقش می‌کنند.

ملکی گفت: با نگاهی به روند رو به رشد سرمایه‌گذاری جهانی روی استارتاپ‌ها در دو دهه اخیر، می‌توان گفت یکی از مهمترین ارکان موثر بر این مقوله، سرمایه‌گذاری و وجود موسسه ها و نهادهای سرمایه گذاری است که نقش مهمی در شکل‌گیری، رشد و موفقیت کسب وکارهای نوپا دارند.

وی ادامه داد:‌ از این رو، سازمان‌ها با فراهم آوردن راهبردهای درست و مناسب، باید تسهیلات لازم را برای ارتقای استارتاپ ها ایجاد کنند تا علاوه بر اشتغال‌زایی بتوانند در توسعه کسب و کار نقش مهمی ایفا کنند.

مدیرعامل مرکز ملی شماره‌گذاری کالا و خدمات ایران بیان داشت:‌ اعتقاد بر این است که استفاده هر چه بیشتر از این استانداردها می تواند کشور را در تحقق اهداف مشخص شده راهبری کرده و به کسب و کارهای مختلف رونق بخشد.

وی خاطرنشان کرد: در این راستا اس. پی ها (SP یا شرکای تجاری و ارائه دهندگان راه حل) و استارتاپ‌ها می توانند به عنوان بازوان این مرکز عمل کرده تا ضمن جذب سهم بیشتر بازار، به صنعت و تجارت کمک شایانی کنند.

ملکی یادآور شد: شرکت‌ها با نیازمندی‌ها، بازار و فرآیندهای متفاوت می­توانند از استانداردهای جی. اس۱ برای همکاری بهتر و به اشتراک‌گذاری اطلاعات برای بهبود فرایندها استفاده کنند.

وی یادآور شد: از دیگر خدمات جی. اس۱، بانک اطلاعاتی جی. اس۱ کلود (GS۱ Cloud) است که بزرگترین بانک اطلاعاتی معتبر محصولات در جهان است، این بانک اطلاعات همه کالاهایی که دارای شماره جهانی قلم کالای تجاری (جی. تی. آی. ان - GTIN) هستند را در خود جای می‌دهد.

این مقام مسئول گفت: با شروع به ارائه خدمات جی. اس۱ کلود از آغاز سال ۲۰۱۸، اطلاعات درست و دقیق بیش از ۸۵ میلیون قلم کالا در اختیار مردم سراسر جهان قرار گرفته و با توسعه خدمات آن همه اعضای مرکز جی. اس۱ ایران و همچنین سایر شرکت‌ها و عموم مردم کشور نیز از امکانات آن بهره‌مند خواهند شد. 

وی خاطرنشان‌کرد: به‌عنوان‌مثال، مشتریان خواهند توانست داده‌های درست کالا را از خرده‌فروشان، فروشگاه‌های الکترونیکی، بازارها و نرم‌افزارهای کاربردی به دست آورند که این امر منجر به افزایش رضایت و اعتماد آنها می‌شود، همچنین شرکت‌های فعال در صنایع مختلف، از جمله شرکت‌های مرتبط با بهداشت و درمان از مزایایی مانند توزیع کارآمدتر و یکپارچه‌تر داده‌های موثق کالاها و ابزارهای پزشکی بهره‌مند خواهند شد.

ملکی اظهار داشت: ‌این رویداد بهترین فرصت برای بازاریابی محصولات شرکت‌ها در سطح جهان بوده و به همه اعضای جی. اس۱ در سراسر جهان که از کد جی. تی. آی. ان برای شناسایی و معرفی کالاهای خود به مشتریان استفاده می‌کنند، این امکان را می‌دهد که بدون پرداخت هیچ‌گونه هزینه اضافی، محصولات خود را در معتبرترین و بزرگترین سامانه بین‌المللی محصولات، در معرض دید میلیاردها مشتری بالقوه و بالفعل قرار دهند.

این مقام مسئول گفت: مشکلات و پیچیدگی‌های تجارت جهانی بسیار زیاد است، بر این اساس جی. اس۱ مأموریت خود را مقابله با این شرایط قرار داده و استانداردهایی را برای بهبود زنجیره­ تأمین و عرضه طراحی و اجرا کرده است؛ به عبارتی مهمترین هدف جی. اس۱ بهبود زنجیره‌های تأمین از طریق استانداردهاست.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صنعت و معدن تجارت الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۵۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد

مدیرعامل شرکت ملی پست در مراسم معارفه مدیر کل پست استان فارس گفت: این استان از ظرفیت مناسبی برای رشد و توسعه سرویس تجارت الکترونیک برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از دفتر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت ملی پست، محمود لیائی در این مراسم که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری این استان برگزار شد، با اشاره به اینکه زیرساخت‌های پست فارس نیازمند بهسازی و تقویت با همکاری مسئولان استان است، اظهار کرد: فضای فیزیکی مناسبی در ساختمان مرکزی پست فارس وجود دارد که باید از این فضا استفاده بهینه‌تری در راستای هوشمند سازی پست شود.

وی با تاکید بر اینکه هوشمندسازی اساس توسعه شبکه پستی در دنیای امروز است، افزود: نصب و راه اندازی سیستم‌های مکانیزه و هوشمند می‌تواند تا ۵۰ درصد بر سرعت و کیفیت خدمات بیافزاید.

مدیرعامل در ادامه ضمن قدردانی از همکاری استانداری فارس در پیاده‌سازی پروژه جی‌نف در این استان و ضرورت تداوم این همکاری تا تکمیل پروژه، اضافه کرد: پست آماده است تا از ظرفیت‌های جی نف در اجرای برنامه‌ها و طرح‌های ملی و محلی از جمله سرشماری ۱۴۰۵ بهره‌برداری شود.

لدیائی ضرورت راه اندازی هاب پستی جنوب کشور در استان فارس را نیز مورد تاکید قرار داد و ادامه داد: با توجه به موقعیت جغرافیایی این استان و همجواری با شش استان دیگر، تسریع در راه اندازی هاب پستی جنوب می‌تواند تأثیر قابل توجهی در کوتاه شدن مسیرهای مبادله و افزایش سرعت سیر مرسولات داشته باشد.

در این مراسم همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس ضمن اشاره به موقعیت جغرافیایی، مذهبی، گردشگری و رشد کسب و کارهای بومی و محلی در استان، خواستار تسریع در پروژه‌های هوشمندسازی پست استان و افزایش سطح کمی و کیفی خدمات شد.

حسن شیخ نیا با اشاره به رویکرد دولت در تفویض اختیار از مرکز به استان‌ها، اظهار کرد: برون سپاری بخشی از خدمات، ضمن کاهش هزینه‌ها، چابک سازی و بهبود کیفیت را به همراه دارد.

روح اله عباسی مدیرکل پست استان فارس نیز در این جلسه ضمن اعلام برنامه‌های خود، راه اندازی هاب پستی جنوب و هوشمندسازی فرایندهای پستی را از مهمترین این برنامه‌ها عنوان کرد.

کد خبر 750230

دیگر خبرها

  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • پیگیری طرح وکلا در مساجد از سوی رئیس قوه قضاییه
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالا‌ها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد