Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@16:05:24 GMT

ترخیص کالا از گمرک توسط شرکت بازرگانی جی تی جی

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۴۱۶۰۳

ترخیص کالا از گمرک توسط شرکت بازرگانی جی تی جی

ترخیص‌کار گمرک یا حق العمل کار گمرک شخصیتی است حقیقی یا حقوقی که با داشتن مجوز رسمی و وکالت از صاحب کالا در قالب قراردادی کتبی و یا شفاهی و به عنوان وکیل صاحب کالا، اقدام به ترخیص کالا از گمرکات کشور می‌نماید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  Clearanceیا ترخیص کالا از گمرک یکی از مهم‌ترین فرآیند‌ها در امور گمرکی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور کلی ترخیص کالا فرآیند اخذ مجوز ورود یا صدور یک کالا از گمرکات رسمی یک کشور است. این فرآیند اغلب توسط صادرکنندگان، واردکنندگان یا نماینده قانونی (ترخیص کار) ایشان انجام می‌شود. عملیات ترخیص کالا تاثیر بسزایی در کنترل ورود و خروج ارز و کنترل قاچاق کالا دارد. این فرآیند امری تخصصی بوده و نیازمند توجه و دانش کافی نسبت به قوانین و آیین نامه‌های اجرایی گمرک است. بنابراین با توجه به تغییر مداوم این آیین‌نامه‌ها بازرگانان و تجار برای جلوگیری از خسارت‌های مالی و اعتباری احتمالی باید اطلاعات کافی و به روز داشته ‌باشند.  همان‌طور که گفته شد فرآیند ترخیص کالا پیچیدگی‌های خاص خود را دارد و این موضوع در صورت بروز بی دقتی و عدم شناخت قوانین و مقررات موجب قاچاق شمرده شدن کالای مورد ترخیص خواهد شد. به همین دلیل پیشنهاد می‌شود بازرگانان و تجار برای صادرات و واردات کالا و انجام امور گمرکی به ویژه ترخیص کالا، از ترخیص‌کارهای باتجربه و با دانش استفاده نمایند. اما ترخیص کار کیست؟ مراحل فرآیند ترخیص کالا چیست؟ در فرآیند ترخیص کالا باید به چه نکاتی توجه کنید؟ در ادامه با بررسی پاسخ این سوالات و ارائه اطلاعات مفید دیگر همراه ما باشید.

 

ترخیص‌کار کیست؟

ترخیص‌کار گمرک یا حق العمل کار گمرک شخصیتی است حقیقی یا حقوقی که با داشتن مجوز رسمی و وکالت از صاحب کالا در قالب قراردادی کتبی و یا شفاهی و به عنوان وکیل صاحب کالا، اقدام به ترخیص کالا از گمرکات کشور می‌نماید. با توجه به اهمیت و نقش ترخیص‌کار در روند انجام رویه گمرکی، برای انجام بهتر و سریع‌تر فرآیند ترخیص از گمرک توصیه می‌شود.

 

مراحل ترخیص کالا

ترخیص کالا از گمرک یکی از اصلی‌ترین مراحل در زمینه واردات کالا به شمار می‌آید و این فرآیند بسته به قوانین و مقررات کشورهای مختلف، از مراحل متفاوتی تشکیل شده است. در واقع فرآیند خروج کالا از گمرک از زمان ارائه پروفرما و پکینگ لیست تا دور اظهاری واردات، سیر متنوعی از مراحل قانونی را پشت سر می‌گذارد. به طور کلی مهم‌ترین مراحل ترخیص کالا را می‌توان در قالب موارد زیر بیان کرد:

دریافت پروفرما و packing List دریافت مجوز ثبت سفارش بازرگانی دریافت بیمه نامه حمل کالا دریافت ترخیصیه و قبض انبار دور اظهاری از طریق سیستم  EPL پرینت اظهارنامه ارزیابی کالا اخذ مجوزهای لازم مثل استاندارد و آزمایشگاه کارشناسی کالا توسط کارشناسان مجازی گمرک صندوق و پرداخت هزینه‌ها دریافت مجوز بارگیری و تسویه انبارداری اعلام بار و ارسال کالا به درب خروج گمرک خروج کالا از گمرک به انبار استریپ یا انبار صاحب کالا

 

دریافت پروفرما و packing List در فرآیند ترخیص کالا

پروفرما و پکینگ لیست دو مورد از مهم‌ترین اسناد و مدارک گمرکی در حمل و نقل بین‌الملل و ترخیص کالا محسوب می‌شود. طبق قانون ارائه لیست عدل بندی (packing List) و سیاهه خرید تجاری (Proforma Invoice) بر عهده فروشنده است. در این بخش اطلاعاتی در خصوص هر کدام از مدارک و اطلاعاتی که در هر کدام ارائه می‌شود، ارائه خواهد شد.

 

پکینگ لیست

این سند به صورت جداگانه کالاهای موجود در محموله و وزن، حجم و تعداد هر قلم از آن‌ها را ارائه می‌نماید. بنابراین با ارائه این مدرک توسط فروشنده، خریدار و مسئولین گمرک لیست کلیه کالاهای وارداتی را در اختیار خواهند داشت. پکینگ لیست شامل اطلاعات زیر است:

1 . نام فروشنده یا صادر کننده (Shipper)

2 . نام خریدار (Consignee)

3 . تاریخ صدور (Invoice Date)

4 . شماره مسلسل و پرونده (Invoice No)

5 . ردیف کالا (No)

6 . توضیحات در مورد کالاها (Description)

7 . نوع بسته‌بندی (Box / Pollet No)

8 . ابعاد بسته (Dimension (cm) )

9 . وزن خالص کالا (Net Weight)

10 . وزن هر بسته از محموله (Gross Weight)

 

پروفرما یا پیش فاکتور

پروفورما همان پیش فاکتور خرید است که توسط فروشنده خارجی ارائه می‌گردد. در این سند اطلاعات مالی خرید شامل قیمت محصول، تعداد و شرایط پرداخت، نمایندگی توزیع و مواردی مانند آن درج می‌شود. این سند پس از تایید خریدار (واردکننده)، به فاکتور نهایی تبدیل می‌شود.

 

حساسیت‌ها و پیچیدگی‌های ترخیص کالا

فرآیند ترخیص کالا از گمرک روند پیچیده‌ و حساسی است که برای انجام صحیح و بدون مشکل آن اطلاعات دقیق از قوانین گمرک مورد نیاز است. این قوانین با توجه به شرایط اقتصادی و سیاسی کشورها مدام در حال تغییر است و این موضوع موجب افزایش پیچیدگی این فرآیند شده است. در حقیقت مراحل ترخیص، تشریفات گمرکی و اسناد مورد نیاز مربوط به آن با توجه به ورود یا صدور کالا متفاوت است.

 

مجوزهای مربوط به ترخیص کالای وارداتی

به طور کلی برای ترخیص کردن کالاهای وارداتی مدارک زیادی مورد نیاز است که باید به صورت دستی و یا الکترونیکی به نهادهای مربوط ارائه شوند. هریک از نهادهای مرتبط با ترخیص کالا، با توجه به نوع کالا، شرایط و قوانین خاص خود را دارند و این موضوع نیاز به داشتن دانش و اطلاعات به روز از این قواعد و قوانین را نمایان می‌کند.

در حالت کلی شما به عنوان یک تاجر و بازرگان برای واردات نیاز به مجوز ندارید. اما برخی اقلام تعیین شده توسط دولت برای واردات نیازمند مجوزهای خاصی هستند. موارد زیر برخی از مهم‌ترین مجوزهای مربوط به ترخیص کالای وارداتی است:

1 . مجوز استاندارد و استاندارد اجباری برای کالاهای مشمول استاندارد اجباری

2 . مجوز وزارت راه برای شرکت‌های خارجی که در زمینه حمل و نقل فعالیت دارند

3 . مجوز قرنطینه برای واردات کالاهای مورد استفاده در قرنطینه حیوانی و نباتی

4 . مجوز وزارت بهداشت جهت واردات مواد غذایی و لوازم آرایشی بهداشتی

5 . مجوز ارشاد جهت واردات تجهیزات حوزه چاپ

6 . مجوز سازمان انرژی اتمی برای واردات اقلامی نظیر رادیو داروها

7 . مجوز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای واردات اسباب بازی و لوازم فکری کودکان

8 . مجوز تجهیزات پزشکی برای واردات تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی

9 . مجوز وزارت دفاع جهت واردات کالاهای نظامی

10. مجوز وزارت ارتباطات و مخابرات برای ترخیص کالاهای رادیویی و ارتباطی

 

مجوزهای مربوط به ترخیص کالای صادراتی

به صورت کلی برای صادرات کالا نیاز به اخذ یک سری مجوز وجود دارد. طبق قانون صادرات کشور، ترخیص کالا و دریافت مجوز برای هر کدام از گروه‌های مجاز، مشروط و ممنوع صادراتی در رابطه با محصولات و کالاهای مختلف، در برخی موارد متفاوت خواهد بود.

در حال حاضر سازمان‌هایی نظیر وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت کشاورزی، وزارت بهداشت و سازمان استاندارد ایران برای صادرات کالاهای حوزه خود مجوزهای خاصی را ارائه می‌دهند. به طور مثال جهت صادرات برخی آهن آلات نیازمند اخذ مجوز از سازمان انرژی اتمی ایران خواهید بود.

 

تعیین انواع مسیردر ترخیص کالاهای وارداتی

فرآیند ترخیص کالاهای وارداتی با اعمال بررسی‌ها و کنترل‌های توسط کارشناسان گمرک انجام می‌شود. طبق قاتون با توجه به بررسی نتایج فرآیند بررسی و کنترل گمرک، سه مسیر احتمالی سبز، زرد و سبز پیش‌ روی ترخیص‌ کالای مورد نظر خواهد بود. اما چه عواملی در تعیین مسیر ترخیص موثر است؟ هرکدام از این مسیرهای ترخیص معرف چه شرایطی است؟ و از چه مراحلی تشکیل شده است؟

موارد زیر مهم‌ترین مواردی است که اظهارنامه واردات را در یکی از مسیرهای بیان شده قرار می‌دهد:

تعرفه کالا و  hs code وضعیت فعلی کالا (نو یا کارکرده بودن آن) تولیدی یا بازرگانی بودن کالای وارداتی سابقه وارداتی واردکننده میزان فعالیت اقتصادی واردکننده وضعیت مالیاتی واردکننده

لازم است بدانید در کلیه مسیرهای سه گانه ترخیص کالای وارداتی، ارزش کالاها با کالاهای مشابه در سوابق گمرک مقایسه می‌‌شود و ممکن است در شرایطی خاص و بنا به تشخیص کارشناس مربوطه، کالاهای موجود در یک مسیر به مسیر دیگر منتقل شوند.

 

 

مسیر سبز

آسان‌ترین مسیر در فرآیند ترخیص کالا مسیر سبز است. این مسیر معمولا مربوط به کالاهایی است که مشمول استاندارد اجباری نبوده و یا  کم‌ترین ریسک وارداتی را دارند. اظهارنامه‌ها و اسنادی که جهت طی فرآیند ترخیص در این مسیر قرار می‌گیرند، به صورت کلی و اجمالی بررسی شده و بدون ارزیابی فیزیکی کالا ترخیص می‌شوند. این موضوع موجب کوتاه شدن فرآیند ترخیص می‌شود به نحوی که معمولا انجام ترخیص اظهار نامه‌های سطح یک (اظهارنامه‌های مسیر سبز)، حدود یک ساعت زمان خواهد برد.

یکی از نکات مهم در این مورد، بررسی عواملی است که اظهارنامه‌ را در مسیر سبز قرار می‌دهند. موارد زیر مهم‌ترین پارامترهای تاثیرگذار در قرار دادن یک اظهارنامه در مسیر سبز محسوب می‌شوند:

1 . ارائه کارت بازرگانی شرکت‌های تولیدی

2 . عدم وجود سابقه فرار مالیاتی

3 . عدم وجود دیسپانس و خلاف در اظهارنامه

 

مسیر زرد

در مسیر زرد وضعیت کمی متفاوت است. طبق قانون و پروسه ترخیص در این مسیر، اسناد اظهارنامه‌‌های موجود به دقت بررسی می‌‌شوند اما نیاز به ارزیابی فیزیکی کالا وجود ندارد. به عنوان مثال کالاهایی که نیازمند مجوزهای خاص نظیر مجوز سازمان ملی استاندارد، مجوز وزارت انرژی اتمی و یا مجوز وزارت بهداشت هستند، در مسیر زرد قرار می‌گیرند. فرآیند کارشناسی در مسیر زرد ممکن است چندین روز زمان نیاز داشته باشد.

 

مسیر قرمز

مسیر قرمز مخصوص کالاهای وارداتی با ریسک بالا است. کالاهایی که اظهارنامه آنها در این مسیر قرار می‌گیرد، علاوه بر بررسی اسناد، مورد کنترل و ارزیابی فیزیکی نیز قرار خواهند گرفت. در این مسیر کالاها با توجه استانداردها و قوانین ویژه آزمایش می‌شوند.

مدارک اجباری موردنیاز جهت ترخیص کالا

به طور کلی مدارک مورد نیاز جهت ترخیص کالا به سه دسته مدارک مربوط به کالا، مدارک مربوط به صاحب کالا و مدارک مربوط به نماینده صاحب کالا تقسیم می‌شود. مهم ترین مدارک مورد نیاز این سه دسته به شرح زیر است:

1 . مدارک مربوط به کالا:

            . بارنامه

. قبض انبار و قبض انبار الکترونیک

.ترخیصیه

. گواهی مبدا

. فاکتور یا پروفرما

. فاکتور تجاری

. مدرک ثبت سفارش

. بیمه نامه

. لیست عدل بندی یا پکینگ لیست

. گواهی بازرسی

. گواهی سلامت کالا

. مجوزهای لازم در صورت نیاز

. نامه خروج موقت کانتینر

.گواهی‌های مربوطه مثل گواهی بهداشت (در مورد کالاهای خوراکی و دارو)

 

2 . مدارک مربوط به نماینده صاحب کالا

.کپی برابر اصل بارنامه شرکت حمل

.گواهی بازرسی بانکی و در صورت نیاز گواهی‌های بازرسی مرتبط دیگر

. وکالت‌های مرتبط و احراز شده

. اصل و تصویر مدارک شناسایی

. اصل و تصویر معرفی نامه به گمرک

 

3 . مدارک مربوط به صاحب کالا

. شناسه انبار صاحب کالا

. یوزر و پسورد ای پی ال صاحب کالا یا حق العمل کار و کدینگ شدن صاحب کالا در گمرک

. ارائه کد رهگیری بانک مرکزی

. نامه کرایه حمل در صورت نیاز

. اصل و تصویر مدارک شناسایی و کارت بازرگانی

 

کوتاژ چیست و چه کاربردی دارد؟

شاید شما هم اصطلاح کوتاژ را شنیده باشید. به طور خلاصه کوتاژ فرآیندی است که طبق آن در آخرین مرحله ثبت اطلاعات اظهارنامه کالای وارداتی و یا صادراتی، سامانه  جامع امور گمرکی (EPL) بلافاصله اقدام به ثبت اظهارنامه و  ارائه سریال اظهار نامه (شماره کوتاژ) می‌نماید.

شماره کوتاژ برای هر اظهار‌نامه جداگانه و منحصر به فرد خواهد بود و کارمندان گمرک، بار و محموله‌های وارداتی یا صادراتی را با نام کوتاژ می‌شناسند و در تمامی مراحل ترخیص، هنگام اعتراض و یا شرکت در کمیسیون‌های گمرکی به این شماره هشت رقمی نیاز خواهید داشت. در همین راستا مهم‌ترین کاربردهای کوتاژ را می‌توان به صورت زیر بیان کرد:

1 . هنگام بازبینی کالا بعد از خروج

2 . پیگیری صفر تا صد فرآیند ترخیص

3 . پیگیری مجوزها تا زمان حمل و خروج کالا

 

حمل یکسره در فرآیند ترخیص کالا و تفاوت آن با ترانزیت داخلی

به عبارت ساده هر گونه ورود و خروج کالا بدون تخلیه کالا در گمرک ورودی حمل یکسره محسوب می‌شود. در حقیقت در این فرآیند در رویه گمرکی کالا در گمرک ورودی تخلیه نشده و تمامی تشریفات گمرکی بدون تخلیه کالا صورت می‌گیرد. لازم به ذکر است که در قانون جدید امور گمرکی، حمل یکسره یک رویه گمرکی محسوب نمی‌شود.

 

تفاوت حمل یکسره و ترانزیت داخلی چیست؟

همانطور که گفته شد، در انتقال به صورت حمل یکسره، کالا پس از خروج از کمرگ مبدا باید بدون تخلیه، در گمرک مقصد یا انبار واردکننده که در بارنامه ذکر شده است، تخلیه و تحویل داده شود. به همین دلیل کالا در گمرک ورودی به کشور مقصد، تخلیه و با صدور پروانه ترانزیت داخلی یا با بررسی دفترچه، به گمرک مقصد یا انبار واردکننده حمل یکسره خواهد شد. در حالی که در ترانزیت داخلی کالا در گمرک ورودی تخلیه و برای آن قبض انبار صادر می‌شود و برای انتقال به گمرک مقصد لازم است صاحب کالا به گمرک ورودی مراجعه و مراحل اداری ترانزیت داخلی را انجام دهد.

 

اظهار نامه حمل یکسره

به طور معمول در فرآیند حمل یکسره یا ترانزیت داخلی، فرآیند جا به جایی کالا با استفاده از کارنه تیر TIRCARNET انجام شده و در برخی موارد نیز برای انجام حمل یکسره نیاز به اخذ فرم ترانزیت داخلی و انجام تشریفات اداری خواهد بود.

 

حمل و نقل یکسره مناسب چه نوع کالاهایی است؟

در پروسه ترخیص کالا وارداتی، اغلب جهت انتقال کالاهایی که تجهیزات و امکان نگهداری آن‌ها در گمرک وجود ندارد، از فرآیند حمل یکسره استفاده می‌شود. مهم‌ترین کالاهایی که از حمل یکسره در ترانزیت آن‌ها استفاده می‌شود، کالاهای فاسد ‌شدنی نظیر اقلام خوراکی یا کالاهای آسیب پذیر مثل ظروف شکستنی هستند.

 

مهم‌ترین مزیت حمل یکسره کالا در پروسه ترخیص کالا

همانطور که از توضیحات بالا قابل برداشت است، حمل یکسره موجب کاهش تشریفات اداری گمرک و در نتیجه تسریع فرآیند ترخیص کالا خواهد شد. در واقع با استفاده از حمل یکسره از عملیاتی نظیر تخلیه و بارگیری مجدد جلوگیری شده و به این ترتیب فرآیند صادرات و واردات تسهیل خواهد شد. با استفاده از این پروسه و مزیت فوق‌العاده آن در تمامی گمرکات کشور به ویژه گمرکات مرتبط با کشورهای همسایه و هم مرز نظیر عراق می‌توان به توسعه صادرات کمک کرد.

 

زیرساخت‌های مورد نیاز حمل یکسره

پس از ارائه توضیحات بالا سوال اصلی این است که سازمان گمرکات کشور جهت تحقق حمل یکسره به چه زیرساخت‌هایی نیاز خواهد داشت؟ با تحقیق و بررسی‌های انجام شده موارد زیر به عنوان مهم‌ترین زیرساخت‌های مورد نیاز جهت تحقق حمل یکسره و تسهیل فرآیند صادرات و واردات کشور است:

 

۱ . تکمیل زیر ساخت‌های مورد نیاز سیستم ریلی کشور و توسعه خدمت رسانی

 

۲ . بازنگری در فرآیند ترخیص کالا و ایجاد ساز و کارهای اصلاحی

 

۳ .  جذب بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری در حوزه ترانزیت کالا

 

هزینه‌های ترخیص کالا در گمرک

ترخیص کالا از گمرک شامل پرداخت هزینه‌های متنوعی است. در ادامه مهم‌ترین هزینه‌های پرداختی در پروسه ترخیص را به شما معرفی می‌کنیم.

. هزینه‌های مربوط به وزارت راه

. هزینه‌های امور انبارداری گمرک

. دموراژ یا هزینه جریمه بازگردانی کانتینرها

. عملیات بندری

. تی اچ سی (THC)یا هزینه‌های تخلیه و بارگیری کانتینر

. حقوق و عوارض گمرکی

. هزینه‌های بررسی و کنترل کیفی استاندارد و آزمایشگاه

. حمل داخلی کالا و استریپ

همچنین برخی هزینه‌ها شامل هزینه‌های اضافی هستند مثل بیش بود ارزش، کسر تخلیه و تفاوت تعرفه که در ادامه هرکدام از این موارد را به طور مختصر شرح خواهیم داد.

 

کم اظهاری و بیش بود ارزش

بیش بود یکی از اصطلاحات رایج بازرگانی است. این اصطلاح به تخلفی اشاره دارد که طبق آن وارد کننده با ارائه اسناد و مدارک ساختگی قیمت کالا را بیشتر از قیمت اصلی و پرداخت شده، ارزش‌گذاری کند.

طبق قانون بازرگانانی که به منظور دریافت بیشتر ارز، کالای خود را با قیمتی بالاتر اظهار می‌کنند و به همین دلیل با بیش بود ارزش روبرو می‌شوند، اگر مدارک کافی جهت اثبات ارزش خود نداشته باشند، رفع تعهد آنها در بانک دچار مشکل شده و در صورت تایید بانک مرکزی ملزم به بازگرداندن میزان ارز اضافی هستند.

به همین دلیل و به منظور جلوگیری از مواجهه با تخلف ناخواسته بیش بود ارزش، توصیه می‌شود پیش از ثبت سفارش، ارزش کالای خود را با سوابق موجود در گمرک مقایسه کرده و در صورت بیشتر بودن ارزش آن‌ها، مدارک مورد نیاز جهت اثبات عدم تخلف را ارائه دهید.

در مقابل، کم اظهاری نیز طرف مقابل این اصطلاح است و معرف ثبت قیمت پایین تر از قیمت واقعی است. در این مورد کارشناسان با استفاده از سامانه tsc به بررسی میزان صحت قیمت‌ اظهار شده توسط بازرگانان خواهد پرداخت.

 

کسر تخلیه

هزینه کسر تخلیه مربوط به تلورانس وزنی بار در وزن گیری خروج از گمرک است. این موضوع اغلب در مواردی پیش می‌آید که ارزش کالاهای مورد ترخیص بر اساس وزن آن‌ها تعیین می‌شود. در همین راستا و با توجه به بخش‌نامه قانونی بانک مرکزی، این تلورانس تا حداکثر ۳ درصد قابل قبول است و بیشتر از آن، وارد کننده باید جریمه پرداخت کند. بنابراین بازرگانان باید دقت نمایند تا با کمترین تلورانس وزنی روبرو شوند.

 

 

مدت زمان ماندگاری کالا در گمرک

همان‌طور که می‌دانید جهت تهیه و بررسی اسناد و تکمیل مراحل مربوط به ترخیص، کالاهای وارداتی مدت زمانی در گمرک نگه داشته می‌شوند. طبق قانون حداکثر مدت توقف کالا پس از تاریخ مانیفست اظهارنامه اجمالی، چهار ماه است که در صورت ارائه اسناد و مدارک معتبر تا 4 ماه دیگر قابل تمدید است. این زمان در گمرک‌های فرودگاهی کشور، دو ماه خواهد بود. لازم به ذکر است پس از مدت تعیین شده کالاها متروکه در نظر گرفته خواهند شد.

همچنین باید به این نکته توجه داشته باشید که هزینه انبارداری به محض ورود کالا به گمرک انبار حساب می‌گردد. در مورد کالاهایی که در کانتینر نگهداری می‌شوند، هزینه دموراژ نیز به هزینه انبار اضافه خواهد شد.

بهترین راهکار ترخیص کالا، تماس با شرکت GTG

با توجه به پیچیدگی و حساسیت مراحل ترخیص کالا و جهت جلوگیری از صرف هزینه‌های اضافی، بهترین راه واگذاری فرآیند ترخیص کالا به شرکت‌های معتبر حوزه بازرگانی است. این شرکت‌ها با بررسی مداوم تغییرات قوانین و مقررات واردات و صادرات و با اطلاع کافی از کلیه متد‌ها و روش‌های ترخیص کالا، موجب افزایش اطمینان و جلوگیری از خسارات احتمالی خواهند شد.

شرکت بازرگانی GTG یکی از شرکت‌‌های موفق حوزه بازرگانی است که با استفاده از کارشناسان مجرب کلیه نیازهای شما در حوزه بازرگانی، تجارت بین‌الملل و امور گمرکی را برطرف می‌کند. جهت اخذ اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در جی تی جی تماس بگیرید.

دفتر مرکزی: ۰۲۱۴۴۶۲۶۵۹۶ – ۰۲۱۴۴۶۲۶۶۰۱

دفتر اصفهان:    ۰۳۱۳۲۲۳۳۳۴۴

مدیر داخلی:  ۰۹۹۱۶۶۸۰۶۵۵

منبع: دانا

کلیدواژه: فرآیند ترخیص کالا کالا در گمرک ورودی ترخیص کالا از گمرک کالاهای وارداتی مدارک مربوط مربوط به ترخیص کالای وارداتی ترانزیت داخلی ترخیص کالا بیش بود ارزش ترخیص کالا همین دلیل مراحل ترخیص واردات کالا ترخیص کالای گمرکات کشور پروسه ترخیص برای واردات اظهار نامه امور گمرکی مجوز وزارت طور کلی قبض انبار مورد نیاز حمل یکسره خروج کالا صاحب کالا ترخیص کار موارد زیر طبق قانون خواهد شد مسیر زرد کار گمرک مهم ترین مسیر سبز نیاز جهت هزینه ها شرکت ها نامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۱۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم افزایش ترانزیت خارجی از مسیر ایران/ رشد ۴۷ درصدی ترانزیت خارجی از مسیر ایران در فروردین

گمرک ایران اعلام کرد: ترانزیت خارجی از مسیر ایران در اولین ماه از سال ۱۴۰۳ با تدوام شیب افزایشی در ماه‌های اخیر، به رقم یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن رسید.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام روابط عمومی گمرک ایران، این میزان ترانزیت خارجی از مسیر ایران در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۷ درصد افزایش نشان می دهد.

بر اساس این گزارش، بیشترین میزان ترانزیت خارجی در مدت یاد شده از مبدا گمرکات پرویزخان در استان کرمانشاه، شهید رجایی و باشماق در استان کردستان انجام گرفته است.

این گزارش می افزاید: در فروردین ماه سال جاری، ۴۸۶ هزار تن کالا از مبدا گمرک پرویزخان، ۳۷۷ هزار تن از مبدا گمرک شهید رجایی و ۲۰۳ هزار تن از مبدا گمرک باشماق ترانزیت شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گمرک پرویزخان رتبه نخست ترانزیت خارجی از مسیر ایران را کسب کرد
  • رشد ۴۷ درصدی ترانزیت خارجی از مسیر ایران در فروردین
  • رشد ۴۷ درصدی ترانزیت خارجی از مسیر ایران در فروردین ۱۴۰۳
  • تداوم افزایش ترانزیت خارجی از مسیر ایران
  • رشد ۴۷ درصدی ترانزیت خارجی از مسیر ایران در فروردین‌ ماه
  • تاکید بر رفع محدودیت ترخیص کالا‌های ملوانی
  • محدودیت ترخیص کالا‌های ملوانی نیازمند اقدام فوری
  • تداوم افزایش ترانزیت خارجی از مسیر ایران/ رشد ۴۷ درصدی ترانزیت خارجی از مسیر ایران در فروردین
  • رشد ۴۷ درصدی ترانزیت خارجی از مسیر ایران در فروردین‌ماه
  • رشد ۴۷ درصدی ترانزیت از مسیر ایران در فروردین ۱۴۰۳